Taksiyrittäjä

Taksiyrittäjä Tmi E. Isopahkalan taksi on Toyota Camry Hybrid 2020.

Olen myös taksiyrittäjä huhtikuusta 2024 lähtien. Taksiyrittäjien verkkosivuilla tulisi olla tietyt tiedot, joten tässäpä niitä tulee.

Tmi E. Isopahkala tarjoaa kuljetuspalvelua taksiliikenneluvan nojalla (00006806). Toimilupa kattaa koko manner-Suomen, mutta pääasiallinen toiminta-alue on Tampereen seutu.

Taksin välityspalveluina ovat Bolt ja Uber.

Taksimatkojen hinnat määräytyvät ennen taksimatkaa Bolt- ja Uber-sovelluksissa, ja matkat maksetaan sovelluksien kautta.

Aluksi taksini oli mahdollista tilata vain Bolt- ja Uber-sovellusten kautta, mutta nyt taksin tilaus on mahdollista myös taksiasemalta, taksitolpalta, lennosta tai soittamalla.

Taksini oikeanpuoleisessa takasivuikkunassa on tällainen hinnasto (päivitetty 30.5.2024).

Sovelluksilla ajettaessa taksamittaria ei tarvita kun hinta sovitaan etukäteen. Sovellukset toimivat taksamittaria vastaavana ajotiedot tallentavana järjestelmänä.

Silloin kun en aja Bolt- tai Uber-kyytejä, tallennan taksiajoni Elsteri-sovelluksella ja SumUp-maksupäätteellä (asiakas saa kuittilinkin tekstiviestillä tai sähköpostilla).

Taksiautonani on Toyota Camry Hybrid vuosimallia 2020, joka on rekisteröity luvanvaraiseen liikenteeseen. Camrystä löytyy Isofix-kiinnikkeet takapenkiltä lasten turvaistuimia varten.

Yhteystiedot asiakaspalautetta ja virhetilanteita varten: sähköposti on reissuesa@gmail.com ja puhelinnumero 040 777 0888.

Taksissani on tällainen infokortti kojelaudassa ja oikeanpuoleisessa takaovessa.
Taksiyrittäjä Tmi E. Isopahkalan taksi on Toyota Camry Hybrid 2020.
Toyota Camry Hybrid 2020.
Taksiyrittäjä Tmi E. Isopahkalan taksi on Toyota Camry Hybrid 2020.
Toyota Camry Hybrid 2020.

Blogi | Ryhdyin taksinkuljettajaksi ja taksiyrittäjäksi